Wij praten je graag even bij over relevante ontwikkelingen in ons vakgebied

Even voorstellen… Peter Smit

Vanaf 1 december ben ik vol enthousiasme aan het werk als Online Marketing Specialist bij BeSite. Ik stel me dan ook graag aan u voor: ik ben Peter Smit, 33 jaar en woonachtig in Aalten. Ik ben getrouwd en trotse vader van een dochter. Ik sleutel graag aan oude auto’s en sport twee keer per week. 

Interesse in online marketing

Gedurende mijn opleiding Commerciële Economie had ik een bijzondere interesse in alles wat met online marketing te maken had. Ik kwam er al vrij snel achter dat een goed functionerende website van veel factoren afhankelijk is en dat het geen vanzelfsprekendheid is dat een website goed presteert. Mede door de diversiteit aan oplossingen en de ontwikkelingen van het web blijft het een proces dat constant in beweging is.   

SEO (Search Engine Optimization)

Bij mijn vorige werkgever kreeg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing en SEO (Search Engine Optimization) in het bijzonder. Het is een zeer interessant en belangrijk onderdeel van de online marketing strategie; het is een ongoing proces. Analyseren, testen en optimaliseren levert uiteindelijk resultaat. Dat maakt online marketing zo boeiend!

Aan de slag

Komende periode zal ik mijn kennis op het gebied van online marketing verder uitbreiden en kennismaken met de klanten. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s en klanten verder te bouwen aan het online resultaat!


Eenvoudig op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Eén keer per maand ontvang je voor jou relevante online ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn we geopend met een beperkte bezetting.
Bekijk bericht

Gezocht: Ondernemende Marketing / Communicatie student

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO of HBO student met studierichting Marketing / Communicatie die TripTicket met ons wil laten groeien. Klinkt dat als jouw nieuwe stage?
Bekijk bericht

Vacature Product Owner

Wij zijn volop in ontwikkeling! Binnen onze organisatie is er nu plaats voor een ambitieuze en energieke Product Owner. Lees meer over onze organisatie en de vacature:
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?