Wij bouwen graag samen met jou aan online resultaat!

Even voorstellen… Mieke!

Wie is Mieke Naberink?mieke

Mijn naam is Mieke Naberink. Ik ben 19 jaar oud en woon in Vragender. Ik zit in het examenjaar van de opleiding marketing en communicatie. Naast mijn studie ben ik druk met de paardensport, waar ik erg actief in ben.

Wat heb je vóór BeSite allemaal gedaan?
Mijn vorige stage heb ik gelopen bij Reed Business Information in Doetinchem. Hier heb ik verschillende taken gehad op de redactie van de afdeling Food en Horeca.

Hoe ben je bij BeSite terecht gekomen en wat sprak je aan?

Voor mijn vervolgstudie ben ik op dit moment nog erg aan het oriënteren. De studie communicatie en multimedia design spreekt mij erg aan en daardoor ben ik gaan zoeken naar een stagebedrijf in deze branche en ben ik bij BeSite terecht gekomen.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Binnen BeSite ga ik voornamelijk bezig met de content en de social media van TripTicket. Daarnaast werk ik mijn examenopdrachten uit en help ik Femke en Dion.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Mijn eerste indruk over BeSite is erg positief. Het kantoor is overzichtelijk en luxe, de mensen erg leuk en de sfeer op het kantoor is super!! Ik heb er veel zin in om een leuke periode tegemoet te gaan en hier veel ervaring op te doen.

 

Eenvoudig op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Eén keer per maand ontvang je voor jou relevante online ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn we geopend met een beperkte bezetting.
Bekijk bericht

Even voorstellen… Peter Smit

Met ingang van 1 december is Peter Smit bij ons aan de slag gegaan als Online Marketing Specialist. We stellen hem graag aan u voor, lees hieronder meer!
Bekijk bericht

Gezocht: Ondernemende Marketing / Communicatie student

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO of HBO student met studierichting Marketing / Communicatie die TripTicket met ons wil laten groeien. Klinkt dat als jouw nieuwe stage?
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?