Samen beter worden door intensieve kennisoverdracht.

Even voorstellen.. Julian Vos

Mijn naam is Julian, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in het pittoreske Lichtenvoorde. Momenteel zit ik in het 3e jaar van de studie Commerciële Economie, deze studie volg ik op het Saxion in Deventer. Naast school vind ik het leuk om wat te drinken met vrienden en daarnaast heb ik nog een bijbaantje bij een tankstation. Verder luister ik graag naar muziek, en dan het liefst naar dance- en housemuziek.

 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben geboren en getogen in Lichtenvoorde, en heb hier ook de basisschool en de eerste paar jaren op de middelbare school gevolgd. Na de basisschool ben ik begonnen op gt/havo op het Marianum in Lichtenvoorde. Maar na een tijdje bleek toch dat havo misschien wat te hoog gegrepen was, toen heb ik op het Marianum in Lichtenvoorde mijn TL-diploma behaald. Na verschillende mbo-opleidingen te hebben bekeken, heb ik ervoor gekozen om nog een keer de stap te maken naar havo. Met succes (na een herexamen) heb ik in 2 jaar tijd ook mijn havo diploma behaald. In het laatste jaar heb ik me verder verdiept in vervolgstudies, en daar sprong de studie Commerciële Economie al snel tussen uit. Vooral marketing en accountmanagement zijn aspecten die mij erg aanspreken, de eerste 2 jaar van de studie heb ik dan ook met plezier gevolgd.

Hoe ben je bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

In het 2e jaar van mijn studie ben ik druk bezig geweest het zoeken naar een geschikte stageplek. Dit deed ik via verschillende websites, onder andere via Indeed. Op deze website vond ik de vacature van BeSite, via Indeed ben ik doorgegaan naar de website van BeSite zelf en heb hier de vacature nog eens grondig bekeken. Hierna heb ik geen moment getwijfeld en gelijk een sollicitatiebrief gestuurd. Na een aantal gesprekken zijn we tot een leuke stageopdracht gekomen, en hebben we het gehad over het meedraaien op de afdeling ‘Online Marketing’. Ik zie BeSite als een modern bedrijf, dit sprak mij erg aan. Verder is het geen heel groot bedrijf, maar heeft het wel veel klanten met grote projecten. Tenslotte is de locatie ideaal, Aalten ligt nog geen 8 km van Lichtenvoorde af dus ik kan elke dag op de fiets naar stage.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik ga grotendeels meewerken op de afdeling ‘Online Marketing’, dus bij Dion en Peter. Verder ga ik één dag(deel) in de week bezig met mijn stageopdracht, dit in de vorm van een onderzoek naar conversie optimalisatie voor de website van BeSite.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

De eerste dagen zijn mij prima bevallen, er hangt een fijne sfeer en ik word tot op zekere hoogte vrijgelaten in het invullen van mijn dag. Ik kijk uit naar het komende halfjaar!

Zoek je een uitdagende IT stage?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?