Wij praten je graag even bij over relevante ontwikkelingen in ons vakgebied

Even voorstellen.. Hans en Erik!

Hans en Erik volgen de minor Smart Industry en lopen de komende maanden stage bij BeSite. Ze stellen zich graag aan je voor.

Hans Kruijsse

Ik ben Hans Kruijsse, 4e-jaars Informatica-student aan de HAN in Arnhem. Ik ben 21 jaar en woon te Ede. Vanuit de Minor Smart Industry voeren Erik Hooijer en ik samen de komende maanden een project uit voor BeSite.

Wat heb je vóór BeSite allemaal gedaan?

Naast verschillende hobbyprojecten in mijn eigen tijd heb ik vanuit mijn opleiding al meer dan eens een project uitgevoerd voor een opdrachtgever uit het bedrijfsleven, zoals een gamification-app voor het motiveren van schoolkinderen en een Smart Mobility-platform voor slim carpoolen. Verder heb ik vorig jaar een half jaar stage gelopen bij Infor, een groot internationaal ICT-bedrijf.

Hoe ben je bij BeSite terecht gekomen en wat sprak je aan?

Vanuit de minor boden een aantal bedrijven opdrachten aan. BeSite sprong eruit omdat de opdracht meer op ICT gericht was dan de anderen, en dus goed bij mijn profiel paste.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Erik en ik gaan bezig met het automatiseren van AdWords-campagnes door middel van AdWords scripts.

 

 

Erik Hooijer

Ik ben Erik Hooijer, 25 jaar en ik woon in Rhenen samen met mijn vrouw Dineke. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben geboren en getogen in Veenendaal. Wat betreft school: ik heb VWO gedaan, profiel Natuur, Gezondheid en Techniek met in het vrije deel economie en management & organisatie. Na het VWO ben ik op het Erasmus in Rotterdam International Business Administration gaan studeren. Na 2 jaar bleek dit toch te moeilijk en ben ik overgestapt op Bedrijfskunde MER aan de HAN in Nijmegen. Deze studie bevalt mij goed.

In mijn vrije tijd heb ik gewerkt voor onder andere een boomkwekerij (Hoogenraad in Ederveen) en een transportbedrijf (van Reenen in Barneveld). Daarna heb ik gewerkt bij One4Marketing in Veenendaal. Hier heb ik van alles geleerd over webdevelopment, webdesign, SEO, inbound marketing en marketing automatisering. Inmiddels werk ik sinds juli 2017 bij van de Pol Automatisering in Opheusden. Hier regel ik alles wat met marketing te maken heeft. Door de huidige werkzaamheden op school staat dit wel op een wat lager pitje.

Hoe ben je bij BeSite terecht gekomen en wat sprak je aan?

Ik ben bij BeSite terechtgekomen door de minor Smart Industry die ik op dit moment volg. Vanwege mijn achtergrond en interesse in online marketing sprak de opdracht van BeSite mij aan. Verder vindt ik het mooi dat BeSite full-service online marketing aanbiedt met maatwerk oplossingen voor diverse klanten.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Bij BeSite ga ik me samen met Hans tot de zomer bezighouden met het automatiseren van AdWords. Dit doen we door middel van AdWords scripts.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik heb er veel zin in en ben van plan deze opdracht tot een succes te maken.

Zoek je een uitdagende IT stage?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?