Wij praten je graag even bij over relevante ontwikkelingen in ons vakgebied

Even voorstellen.. David Janssen

Mijn naam is David, ik ben 24 jaar en woon nog steeds samen met mijn ouders in Varsseveld. Op dit moment zit ik in het 4e jaar van de opleiding Small Business and Retail management op het Saxion Enschede. Naast school vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en om aan de gewichten te hangen in de sportschool. In de weekenden ben ik vooral bezig met gezelligheid (lees: bier drinken) en op de zondag sta ik langs de lijn bij Varsseveld 4.

David Janssen

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben een geboren en getogen Varssevelder. Ik woon vanaf mijn geboorte al in Varsseveld en heb daar een geweldige jeugd gehad. Na de basisschool in Varsseveld ben ik doorgestroomd naar HAVO/VWO op het Ulenhofcollege in Doetinchem. In het derde schooljaar kreeg ik VWO-advies maar toen heb ik zelf voor de HAVO gekozen. HAVO 4 beviel mij zo goed dat ik het een keer over heb gedaan. Na een hele leuke middelbare schooltijd kwam de overstap naar het Saxion in Enschede. Tot op de dag van vandaag bevalt het nog erg goed.

Hoe ben je bij BeSite terecht gekomen en wat sprak je aan?

Op de talententuin in Ulft zag ik heel toevallig Dion Penterman in mijn ooghoek. Dion ken ik al een tijdje, Varsseveld is namelijk niet zo heel groot. Na een kort gesprek ben ik weer doorgelopen om verder op zoek te gaan naar een afstudeeropdracht. De talententuin was zeer succesvol omdat ik naderhand contact had met 2 verschillende opdrachtgevers. Maar iets in mij voelde geen connectie met de bedrijven. In het weekend probeerde ik mijn zinnen te verzetten in de kantine van de voetbalclub en kwam daar Dion weer tegen. We hadden het over de talententuin en de reden waarom wij daar aanwezig waren. In dit gesprek gaf ik aan dat ik op zoek was naar een afstudeeropdracht en zo kwam Dion met de mededeling dat BeSite nog een aantal opdrachten op de plank had liggen. Nader contact wees uit dat het zowel hele leuke opdrachten waren als een prettige werkomgeving. Dit heeft de doorslag gegeven om de opdracht aan te nemen. Waar een zondag in de kantine al niet goed voor is.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik ga zorgen dat de nieuwe dienst Sales Support zo optimaal mogelijk ingezet gaat worden in de markt. Ik zal dus uitgebreid onderzoek doen naar de behoefte van de klant en de wijze waarop BeSite hierop in kan spelen.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Een goede werksfeer en goede koffie!

Zoek je een uitdagende IT stage?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?