Het bouwen van een site of shop doe je voor jouw klant.

Magento webshop

Wil jij beginnen met een Magento webshop of ben je al gestart en zoek jij een partner die je hierbij ondersteunt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bouwen alle webshops in Magento; wereldwijd één van de meest gekozen open source systeem voor webwinkels. Magento is puur ontwikkeld voor webshop eigenaren, waardoor er heel veel functionaliteiten al ‘standaard’ in het systeem zitten. Benieuwd waarom wij voor Magento kiezen? Je leest het hieronder.

 

Magento is flexibel en schaalbaar

Magento webshops geven je veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van je webshop. Bijna elk detail kan naar eigen wens worden aangepast, hierdoor is Magento heel compleet.

Magento bevat krachtige marketing en catalogusbeheer mogelijkheden. Daarnaast wordt een magento webshop ook goed gevonden in de zoekmachines omdat Magento is ontwikkeld met zoekmachine optimalisatie in het achterhoofd. Zo worden er bijvoorbeeld SEO-vriendelijke URLs gegenereerd, evenals een Google sitemap.

Magento is open source

Magento webshops worden ontwikkeld in open source techniek. Dat betekent dat de code waarin het systeem ontwikkeld is vrij beschikbaar en aanpasbaar is. Het voordeel is dat er door deze openheid een complete community Magento ontwikkelaars voortdurend bezig is met het verbeteren van de kwaliteit van Magento. En daar pluk jij de vruchten van.

Magento extensies

Standaard zijn er honderden Magento extensies beschikbaar waarmee je jouw webshop kunt uitbreiden. Denk aan extensies voor een snelle check-out voor je bezoekers, inzoomen op producten, verbeteren van de snelheid van je Magento shop en heel veel meer! Hierdoor heb jij snel en voordelig een uitgebreide webshop met enorm veel mogelijkheden.

Een Magento webshop is schaalbaar

Wil jij klein beginnen en uitgroeien tot een grote webshop? Geen probleem, begin met vijftig producten en groei door naar een veel bezochte multistore webshop met duizenden producten, in meerdere talen en koppelingen met leveranciers, bezorgdiensten en je eigen boekhoudpakket. Een Magento webshop is schaalbaar en daardoor geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Magento webshop laten maken?

Ben je benieuwd hoe Magento kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Bel ons op 0543 490 080 of vul hieronder het formulier in.

We nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Bekijk hier alvast onze aanpak voor het bouwen van een Magento shop!

Wil jij weten wat Magento voor jou kan betekenen?

Ik denk graag met je mee, neem contact op dan bel ik je voor een afspraak.

Neem contact op

Een site of shop bouwen we altijd in een team met meerdere specialismen bij elkaar.

Weten wie er aan werken?