Naar overzicht Sites & Shops

Het bouwen van een site of shop doe je voor jouw klant.

Sites & Shops

Het concept is klaar, de strategie is helder. De site of shop kan gebouwd worden. We maken hierbij een grafisch design dat op maat voor jullie wordt gemaakt. Wij werken met wereldwijd veel gebruikte systemen voor het bouwen, zodat we altijd up-to-date zijn met nieuwe ontwikkelingen voor bijvoorbeeld zoekmachines of gebruikersgemak. Natuurlijk wordt de website geleverd met een Content Management Systeem, zodat je het beheer zelf in de hand hebt. We helpen je graag met het vullen van je website met tekst, foto’s en video.
Samen werken we aan een succesvolle site of shop!

Optimale gebruikerservaring

Een site of shop begint met het opzetten van het design. Vanuit de online strategie die we samen hebben bepaald, gaan we aan de slag om het design te maken. Waar komt welke informatie te staan? Hoe verleiden we de bezoeker tot een actie? 

Jouw online visitekaartje

Voor de gebruiker die de site of shop bezoekt is de eerste indruk essentieel. Hoe ziet jouw site of shop eruit? Is deze aantrekkelijk ontworpen? Zijn er mooie foto’s of video’s die we kunnen inzetten? In het maken van het design heb je veel inspraak, want het is jouw visitekaartje. Samen komen we tot het ontwerp dat past bij jouw organisatie.

Open source techniek

Het design is gemaakt. Nu moet de site of shop gebouwd worden, zodat je er ook echt mee kunt werken. Wij gebruiken hiervoor open source frameworks, zodat we wereldwijde kennis en kunde kunnen toepassen. Veel dingen die je in de site of shop wilt hebben, zijn al eens bedacht. Dat scheelt tijd en geld.

Goed zichtbaar op alle apparaten

De site of shop wordt altijd responsive gemaakt. Dit betekent dat een gebruiker via zijn smartphone, tablet en laptop de site of shop goed kan gebruiken. Ook houden we rekening met een goede vindbaarheid in zoekmachines en zorgen dat de website hier technisch optimaal voor is uitgerust.

Eenvoudig content toevoegen

De site of shop is opgeleverd en moet daarna gevuld worden met tekst, afbeeldingen en video’s. Dit kun je zelf doen dankzij het Content Management Systeem (CMS), maar we helpen je hier ook graag bij. Moet er content worden gecreëerd, dan hebben wij een netwerk van partners die je hierbij kunnen helpen. Zowel voor het maken van teksten, foto’s als video.

Relevante content voor je doelgroep

Nadat de site of shop live wordt gezet, is het bijhouden van content belangrijk. Voor de bezoeker van de site, maar ook voor vindbaarheid in zoekmachines. Samen bepalen we relevante zoekwoorden van je doelgroep en zetten een effectieve contentstrategie op om meer resultaat met je site of shop te genereren.

Websites in WordPress

Wij bouwen eenvoudig te beheren websites in het open-source CMS platform van WordPress. De keuze van meer dan 20% van alle website eigenaren wereldwijd!

Webshops in Magento

Webshops bouwen we in het open-source platform van Magento. Dit varieert van eenvoudige webshops tot geavanceerde (internationale) multistore webshops met talloze koppelingen met andere systemen.

 

Apps & Applicaties

Betrek je klanten meer in je processen. Samen bouwen we een succesvolle app om dit te realiseren.

Bekijk dienst

Concept & Strategie

Van concept tot onderscheidende strategie. Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Bekijk dienst

Online Marketing

Meer rendement haal je door de inzet van online marketing. Ontdek onze slimme aanpak.

Bekijk dienst

Een site of shop bouwen we altijd in een team met meerdere specialismen bij elkaar.

Weten wie er aan werken?