Je klanten en prospects bereiken op momenten die er toe doen met relevante content via e-mail.

E-mail marketing

E-mail is hét kanaal om in contact te blijven met (potentiële) klanten. Enkele jaren geleden beperkte e-mail marketing zich tot het (maandelijks) sturen van een nieuwsbrief aan bestaande klanten. Hoe anders is dat nu! Als veelgebruikte tool voor Marketing Automation, is het kanaal een belangrijk onderdeel geworden van de Customer Journey. Of je een klant nu wil informeren, overtuigen of bij je organisatie wil betrekken. In iedere fase van het aankoopproces kan e-mail marketing van grote waarde zijn.

Mailchimp software

Wij maken gebruik van de veelgebruikte email marketing software van Mailchimp voor het verzenden van mailings voor onze klanten. Mailchimp is geschikt voor alle typen gebruikers. De gebruiksvriendelijke interface maakt de software aantrekkelijk voor beginnende gebruikers.

Marketing automation mogelijkheden

De vele mogelijkheden op gebied van marketing automation en integraties met andere platformen (als Facebook en Google AdWords) maken Mailchimp ook voor de gevorderde gebruiker zeer geschikt. Als Mailchimp Expert hebben wij bovendien de kennis in huis om complexe email marketing trajecten in te richten voor gebruikers die meer uit de mogelijkheden van Mailchimp willen halen.

Ontwerp op maat

Email marketing begint bij het ontwerpen van een passende template die aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Ontvangers moeten jouw huisstijl direct herkennen en je content moet op aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd.

Responsive ontwerp

Onze email marketing templates zijn volledig responsive, omdat we willen dat je mailings ook goed weergegeven worden op de (mobiele) apparaten van je bezoekers.

Je database slim inrichten

Veel bedrijven worstelen met de opbouw van hun email database. Wil je toekomstbestendig zijn? Dan moet je nu nadenken over de wijze waarop je het adressenbestand inricht. Welke informatie van je contacten ga je registreren? En wat ga je daar eventueel later mee doen?

Wij helpen bedrijven bij het optimaal inrichten van de database, zodat je deze data op een later moment kunt gebruiken om bijvoorbeeld je marketingcampagnes te optimaliseren.

Je mailings slim automatiseren

Eén van de belangrijkste ontwikkelingen in online marketing is marketing automation. Doel van marketing automation is om individuen op het juiste moment in het aankoopproces de juiste content te kunnen bieden. Email marketing is daarbij een belangrijk kanaal om mensen op verschillende momenten te kunnen bereiken.

Marketing automation in Mailchimp

Mailchimp kent een uitgebreide marketing automation oplossing waarmee we de online doelen van onze klanten helpen bereiken. Wanneer je meer met Mailchimp wil doen dan een periodieke mailing verzenden kom je al snel uit bij marketing automation. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meer rendement uit online marketing?

Plan een afspraak met Dion in.

Afspraak maken

Wil je samen met ons een online marketing plan op maat smeden voor jouw bedrijf?

Neem contact op