Naar overzicht Online Marketing

Online marketing helpt jou opvallen en je doelgroep bereiken.

Online Marketing

Je wilt meer bezoekers op je site, meer verkopen in je shop. Je naamsbekendheid vergroten en zo jouw doelgroep bereiken. Zorgen dat zij weten wie je bent, welke diensten of producten je aanbiedt. Opvallen tussen je concurrentie en vindbaar zijn in zoekmachines. Een goede basis leggen en deze continu optimaliseren, zodat je het maximale haalt uit je investering. De mogelijkheden van online marketing inzetten waar het voor jou van toegevoegde waarde kan zijn en tot resultaat leidt.
Wij ondersteunen jou in al je online marketing activiteiten.

Online adverteren

Via SEA (Search Engine Advertising oftewel zoekmachine adverteren) kun je advertentieruimte inkopen om online je bedrijf te promoten. Voor steeds meer bedrijven is SEA een belangrijke bron van verkeer (en dus klanten) naar de website. Dat betekent dat ook de concurrentie in de zoekresultaten toeneemt.

Rendement uit online advertenties halen

Wij helpen bedrijven om effectieve online advertentiecampagnes op te zetten. Dit doen we door aantoonbare ervaring in online adverteren (Google Partner) te combineren met kennis van jouw markt en producten. Meer weten?

Lees meer over SEAgoogle partner Achterhoek

 

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Via SEO campagnes kun je een hogere positie in de niet-betaalde zoekresultaten van bijvoorbeeld Google behalen. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimaliseren.

Hoger in Google door website optimalisatie

Bij SEO gaan we samen met jou aan aan de slag met het verbeteren van je website of webshop om een hogere positie in de zoekresultaten te behalen. We werken doorlopend aan verbeterde techniek en content op je website. Dit levert meer relevante bezoekers en dus meer omzet op.

Lees meer over SEO

CRO (Conversie Optimalisatie)

CRO staat voor Conversion Rate Optimization, oftewel conversie optimalisatie. Dit betekent het verbeteren van je website om meer conversies (verkopen, contactaanvragen etc.) te realiseren.

Doorlopend testen en verbeteren

Bij conversie optimalisatie voeren we doorlopend kleine tests (wijzigingen) op je website door. Denk aan een andere titel of een wijziging in het contactformulier. Op basis van het Conversion Rate (conversieratio) bepalen we vervolgens of deze wijzigingen meer conversies hebben opgeleverd dan de originele variant. Is dat het geval? Dan voer je deze door als de nieuwe standaard op je website.

Lees meer over conversie optimalisatie

Resultaat halen uit email marketing

Email marketing is al lang niet meer het maandelijks versturen van een nieuwsbrief. Vandaag de dag gebruik je e-mail om jouw (potentiële) klant tijdens zijn aankoopproces te bereiken met een gerichte boodschap op het juiste moment. Om dit effectief te kunnen inzetten moet je exact weten hoe het aankoopproces van een (potentiële) klant verloopt. Wij helpen je met:

  • Het aankoopproces inzichtelijk krijgen
  • Ontwerp van een passende design
  • Inrichten van je adressenbestand
  • Verzenden van je mailings

Ook hebben wij de kennis om grote delen van e-mail marketing te automatiseren via marketing automation technieken. Meer weten?

Lees meer over email marketing

Apps & Applicaties

Betrek je klanten meer in je processen. Samen bouwen we een succesvolle app om dit te realiseren.

Bekijk dienst

Sites & Shops

Een site of shop heb je om resultaat te behalen. Wij bouwen sites & shops die het verschil maken.

Bekijk dienst

Concept & Strategie

Van concept tot onderscheidende strategie. Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Bekijk dienst

Wil je samen met ons een online marketing plan op maat smeden voor jouw bedrijf?

Neem contact op