Naar overzicht Concept & Strategie

Bouwen aan online resultaat begint met een goede strategie.

Concept & Strategie

Bouwen aan online resultaat begint met een goede strategie. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? Welke middelen heb je tot je beschikking? Een strategie bestaat uit meer dan alleen een plan van aanpak. Het betekent dat je na moet denken over het digitaliseren van je organisatie. Je online presentatie en bedrijfsvoering moet zo ingericht zijn dat het naadloos aansluit bij de verwachting van je klant.
Wij helpen je daarbij!

Waar wil je naartoe groeien?

De beste methode om te starten met het maken van een strategisch plan, is het houden van een workshop. Waar wil je naar toe groeien? Waarom wil je online actief zijn? Samen brengen we vervolgens de Customer Journey (klantreis) van jouw doelgroep in kaart. Wie is jouw doelgroep? Wie wil je aanspreken? Wat vinden deze personen belangrijk? Wat willen zij terug zien in jouw site of shop?

Een website voor jouw klanten

Het bepalen van de eisen van een site of shop gaat hiermee verder dan het in kaart brengen van jullie wensen en ambities. We maken ook de verwachtingen van jouw klanten belangrijk, want zij moeten er mee werken. Zij moeten ervoor zorgen dat het resultaat oplevert voor jou in de vorm van leads of orders.

See, Think, Do, Care

Als partner van Google hebben wij het Customer Journey model al vaak met succes ingezet. Het model gaat uit van vier fasen:

  • See – De klant bekend maken met je organisatie.
  • Think – De klant informatie geven over je product of dienst.
  • Do – De klant overtuigen om te kiezen voor jou.
  • Care – De klant aan je blijven binden.

Iedere klant gaat door deze fasen heen. Hoe relevanter je de klant in de verschillende fasen aanspreekt, hoe meer resultaat je gaat behalen. Wij helpen je om dit goed in te richten.

Doelstelling als uitgangspunt

Het concept dat volgt uit het model, is de opbouw van de site, shop, app of online marketing die wordt ingezet om je doelstellingen te behalen. Hiermee wordt de strategie concreet gemaakt naar acties die uitgevoerd kunnen worden. Het concept is hierbij een basis die we in de uitvoering kunnen raadplegen om te bepalen waar we naar toewerken.

Het voordeel van werken vanuit strategie naar concept, is het begrijpen van het doel waar we aan werken. Dus geen site omdat er een site moet komen, maar omdat we hiermee de klantreis van jouw klant ondersteunen. En is de klantreis optimaal? Dan levert het jou resultaat op!

Wat wil jij online bereiken?

Ik hoor graag wat je online doel is, dan kunnen we van daaruit kijken wat de strategie is om dit te realiseren.

Neem het eerste stapje

Apps & Applicaties

Betrek je klanten meer in je processen. Samen bouwen we een succesvolle app om dit te realiseren.

Bekijk dienst

Sites & Shops

Een site of shop heb je om resultaat te behalen. Wij bouwen sites & shops die het verschil maken.

Bekijk dienst

Online Marketing

Meer rendement haal je door de inzet van online marketing. Ontdek onze slimme aanpak.

Bekijk dienst

Het betekent dat je na moet denken over het digitaliseren van je organisatie.

Mogen wij je helpen?