Naar overzicht Apps & Applicaties

Een app of applicatie zorgt dat de gebruiker zijn taak slimmer kan uitvoeren

Apps & Applicaties

Als bedrijf wil je innoveren. Je wilt slimmer werken en hierdoor meer resultaat behalen. Smart bezig zijn dus. Wij helpen jou met het vinden van de mogelijkheden om ook slimmer te worden in de interactie met jouw gebruikers. Een app op je smartphone of webapplicatie kan hierbij helpen. Dat hebben wij inmiddels met veel klanten kunnen bewijzen.
Wij gaan graag in gesprek over jouw uitdaging.

Doel bepalen

De ontwikkeling van een app of applicatie begint met het bepalen van het doel. Waarom wordt de app gebouwd? Wat moet het doen en welke voordelen ervaart de gebruiker? Wanneer is de app of applicatie succesvol? Samen geven we hiermee vorm aan de functies van de app of applicatie.

Wat moet het kunnen?

De functies worden vastgelegd in het concept. Hoe gaat app of applicatie werken en wat zijn de minimale vereisten? Welke keuzes maken we om snel tot een eerste versie te komen? De basis goed neerzetten is belangrijk om tijdens de ontwikkeling ruimte over te laten voor wensen en aanpassingen.

Afstemmen op de doelgroep

Om gevoel te krijgen bij de app of applicatie die gebouwd gaat worden, wordt een design gemaakt. We beginnen met het maken van een user interaction design, die we voorleggen aan de doelgroep. Hierdoor kunnen we snel ervaren hoe gebruikers werken met de app of applicatie.

Grafisch design

Nadat de opbouw is vastgesteld en daarmee het raamwerk is bepaald, maken we het grafisch design. Voor een optimale ervaring van de gebruiker is een aantrekkelijke lay-out belangrijk. De user interface bepaalt mede het succes van het gebruik van een app of applicatie.

Efficiënt bouwen

De technische ontwikkeling van de app of applicatie begint zodra we het user interaction design hebben vastgesteld. De database kan worden ingericht en de koppelingen worden gebouwd. Hierna kunnen ook de functies voor de gebruiker worden ontwikkeld. Dit doen we stap voor stap met telkens een werkend tussenresultaat.

Regelmatig testen door de doelgroep

Nadat er een eerste versie is opgeleverd, is het testen door de doelgroep belangrijk. Door gebruikers in een vroeg stadium te betrekken, wordt het succes van de app of applicatie vergroot. Ervaringen kunnen we direct omzetten in verbeteringen. Zo werken we samen toe naar het eindresultaat.

Eigen producten

We kunnen maatwerk apps en applicaties bouwen. Ook hebben we eigen producten ontwikkeld, die we graag voor jou inzetten. Enkele producten hebben ook een eigen producten site.

  • ParkWebshop – voor het reserveren en betalen van parkeerplekken
  • ParkScanApp – voor het scannen van (parkeer)tickets bij een toegangscontrole
  • Mobility Portal – voor het aanbieden van een multimodale reisplanner aan je bezoek (bekijk site)
  • P-Guide – voor het vinden van een vrije parkeerplek voor je gebruikers

 

Wat is jouw idee?

Wij denken graag mee om jouw idee verder vorm te geven.

Laten we afspreken

Sites & Shops

Een site of shop heb je om resultaat te behalen. Wij bouwen sites & shops die het verschil maken.

Bekijk dienst

Concept & Strategie

Van concept tot onderscheidende strategie. Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Bekijk dienst

Online Marketing

Meer rendement haal je door de inzet van online marketing. Ontdek onze slimme aanpak.

Bekijk dienst

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?