Wire Weaving

Wire Weaving bestaat al meer dan 100 jaar en is continu bezig om vanuit innovatie een belangrijke speler in haar markt te blijven. Digitalisering is een van de thema’s die hierbij een belangrijke rol spelen. Voor het optimaliseren van haar sales proces is begin 2018 een nieuwe website gelanceerd. Deze responsive site kenmerkt zich door de aansluiting bij de andere marketing activiteiten van WireWeaving, waardoor er voor de bezoeker een eenduidig beeld ontstaat. Onlangs is er vanuit de website ook een link gemaakt naar de B2B webshop waarin de producten van het bedrijf direct zijn te bestellen. Na de lancering van de website ondersteunen wij WireWeaving in hun online marketing strategie, waaronder adverteren via Google Display.

Onze aanpak is onderscheidend

ContentGeoptimaliseerd voor zoekmachines
Door de opbouw van de content en de aandacht voor SEO is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dat betekent een hogere positie in Google. Duidelijke informatievoorziening en gebruik van heldere call to action buttons zorgen er bovendien voor dat potentiële klanten eenvoudig met Wire Weaving in contact kunnen komen.
TechniekGemaakt met responsive techniek
De website maakt gebruik van ‘responsive‘ techniek. Dat betekent dat de website op zowel mobiel, tablet als desktop perfect wordt weergeven. Ook is de website meertalig opgeleverd, zodat ook de internationale klanten van Wire Weaving in hun eigen taal alle benodigde informatie kunnen vinden.
DesignNieuw, verfrissend design
In overleg met Wire Weaving is een nieuwe indeling en opzet voor de website vastgesteld. Dit nieuwe, verfrissende design heeft een duidelijke navigatiestructuur met overzichtelijke pagina’s. Het design is bovendien volledig afgestemd op de vernieuwde huisstijl van Wire Weaving.
Online MarketingSturen op resultaat
De doelgroepen van Wire Weaving bevinden zich overal en in veel verschillende branches. Samen hebben wij een online marketing strategie uitgewerkt, waarin microtargeting een belangrijk onderdeel is.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken