Welgelegen

Welgelegen is een prachtig restaurant in Groenlo. Je kunt er heerlijk tafelen maar het pand biedt ook ruimte voor de zakelijke klant. Daarnaast zijn er op deze locatie al veel stellen letterlijk in het huwelijksbootje gestapt. Het mag duidelijk zijn: het is een heel veelzijdig bedrijf. Op de website moest juist deze veelzijdigheid terugkomen.

De klant had de eisen van de website helder, hierdoor konden we snel met het ontwerp aan de slag. We hebben de diensten een prominente plek op de homepage gegeven zodat bezoekers direct kunnen zien wat Welgelegen allemaal te bieden heeft. De website geeft het gevoel, de sfeer en bovenal de diverse mogelijkheden op een prachtige en overzichtelijk wijze weer.

De website is eenvoudig aan te passen via het CMS en inmiddels ook uitgebreid met een online offerte systeem, waardoor Welgelegen snel en eenvoudig offertes kan maken voor feesten en partijen.

Onze aanpak is onderscheidend

WordpressEenvoudig je eigen website beheren
De nieuwe website is in WordPress ontwikkeld, dit systeem biedt de klant de gewenste flexibiliteit. Het aanpassen van teksten, het plaatsen van een nieuwe afbeelding of het toevoegen van een nieuwsbericht is eenvoudig zelf te beheren. Het vullen van de website heeft de klant voor het grootste gedeelte zelf gedaan.
Call to actionReservering & contact
Bezoekers van de website die meer willen weten of direct een plek willen reserveren moeten dit met een paar klikken kunnen regelen. We hebben dit proces aandachtig bekeken en dit heeft geleid tot meerdere formulieren op de website opgedeeld naar de verschillende diensten. Zo kunnen alle bezoekers snel en eenvoudig contact opnemen. Gewoon een tafel reserveren? Via de button ‘Direct reserveren’ kan een bezoeker direct een reservering plaatsen.
ContentDe verschillende diensten in één oogopslag duidelijk
De verschillende diensten moesten meer uitgelicht worden. We hebben ervoor gekozen om de diensten in het menu en op de homepage terug te laten komen. Hierdoor ontstaat er direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden die Welgelegen biedt. Het menu aan de bovenkant van de website is op iedere pagina zichtbaar en staat vast waardoor als je scrolt, het menu blijft staan. Hierdoor kan de klant gemakkelijk en snel naar de gewenste pagina navigeren. Op de homepage hebben we de diensten verwerkt in mooie blokken met afbeeldingen, ondersteunt met tekst. De klant kan op het blok klikken en krijgt dan de desbetreffende pagina te zien.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken