Esselink Hoveniers

Mensen zijn vaak gegrepen door een ‘Esselink tuin’. En dat is logisch want Hoveniersbedrijf Harry Esselink is een toonaangevend hovenier die het complete traject van ontwerp tot aanleg voor haar klanten verzorgt. Ieder ontwerp is uniek en kenmerkt zich doordat het klopt. Dit gevoel kwam op de oude website niet goed tot zijn recht. Het design en de indeling waren verouderd en niet mobiel vriendelijk. Tijd voor verandering! Ook helpen wij Esselink Hoveniers bij het actueel houden van de website.

Onze aanpak is onderscheidend

Persona workshopEen website voor de doelgroep
We zijn gestart met een interactieve persona workshop waarbij we samen met het personeel van Esselink de belangrijkste doelgroepen in kaart hebben gebracht. Op basis van deze input hebben we de persona’s uitgewerkt en een eerste schets opgeleverd waarmee de basisindeling van de website was bepaald. Door deze aanpak hebben we een website ontworpen die afgestemd is op de belangrijkste doelgroepen.
DesignMeer ruimte voor projecten en referenties
Tijdens de persona workshop werd helder dat bezoekers op zoek zijn naar inspiratie. Enerzijds de particulier die op zoek is naar een tuin, of elementen uit verschillende tuinen. Anderzijds de zakelijke klant die wil zien dat Esselink ervaring heeft met het aanleggen en onderhouden van zakelijke tuinen. Het mag duidelijk zijn dat ‘Onze tuinen’ belangrijk is voor alle doelgroepen. Door middel van een filter kan de bezoeker eenvoudig een selectie maken. Eenmaal gefilterd kan de bezoeker de tuin bekijken. We hebben veel ruimte gereserveerd voor beeldmateriaal; de korte beschrijving van de tuin geeft meer achtergrondinformatie over het project. Als de bezoeker enthousiast is kan hij of zij direct contact opnemen met de medewerker die meer weet van dit project.
Call to actionDe specialiteiten en medewerkers in beeld
Persoonlijk contact is heel belangrijk, bezoekers willen weten wie er werkt, wat ze doen en wat hun specialiteit is. De teampagina brengt alle medewerkers in beeld, de speciaal ingehuurde fotograaf heeft het personeel op een schitterende manier in beeld gebracht. De medewerkers hebben we op verschillende pagina’s terug laten komen middels een persoonlijke call to action met naam, specialiteit en foto. Bezoekers kunnen op die manier eenvoudig en laagdrempelig contact opnemen met de verantwoordelijke medewerker.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken