Iedere reiziger wil kunnen kiezen en zijn reis eenvoudig kunnen boeken en betalen

Smart Mobility

Wil je als overheid mobiliteit slimmer organiseren? Wil je als bedrijf aan de slag met Mobility As A Service (MAAS), maar weet niet hoe? Of wil je als publiekstrekker je bezoekers beter informeren over hun reismogelijkheden? In al deze gevallen gaat het om slim bezig zijn met mobiliteit. Wij zijn hierin specialist.

Wij zijn begonnen met het aanbieden van reisinformatie naar evenementen. Bezoekers laten zien hoe zij kunnen reizen en de mogelijkheid om direct hun reisoptie te boeken en te betalen. Openbaar vervoer, parkeren, p+r, taxi, busreizen… alle mogelijkheden die er zijn, laten we zien. Inmiddels doen we dit ook voor overheden en bedrijven die bezoekers, inwoners en werknemers anders willen laten reizen. Wij helpen je gebruikers met slimmer reizen.

Multimodale reisplanner

De Mobility Portal ontsluit allerlei databronnen en services van mobiliteit tot één multimodale reisplanner voor bezoekers van evenementen. Hierdoor kan de gebruiker met het ingeven van een vertrekadres en het kiezen van een evenement, een totaaladvies opvragen van zijn reis naar een bestemming. De Mobility Portal kan geïntegreerd worden in bestaande websites of apps, dus je bezoekers hoeven geen nieuwe app te installeren.

Kracht van de Mobility Portal

De kracht van de Mobility Portal zit in de platform gedachte. Data van parkeren, openbaar vervoer en andere vervoersmogelijkheden komen samen tot één advies. Ook kun je als evenement locatie sturen in het reisgedrag van je bezoekers, door zelf aan de knoppen te zitten bepaal je wat men te zien krijgt. De Mobility Portal is in samenwerking met de Amsterdam ArenA ontwikkeld en al sinds 2016 operationeel bij het stadion.

Slimmer reizen

Je hebt een locatie en je wilt dat iedereen zo slim mogelijk naar jouw locatie kan reizen. Het kan gaan om bijvoorbeeld bezoekers, patiënten, bewoners of werknemers die je wilt helpen met hun reis. De Mobility Portal is hiervoor de meest geschikte oplossing.

Reizigers sturen door actueel reisadvies

Alle vormen van vervoer samenvoegen tot één relevant advies voor de reiziger: dat is de Mobility Portal. Hierbij kun je als locatie sturen in het advies dat wordt getoond, zodat je de last mile slim kunt adviseren. Hierna kan de reiziger de gekozen reis ook direct boeken en betalen. Vertel ons jouw uitdaging en wij helpen je graag met de oplossing.

Inspiratie gekregen?

Vul dan je e-mailadres in en ik mail je voor een afspraak.

Smart Industry

Onze kennis van online en ervaring bij maakbedrijven helpt in het bepalen van een goede strategie.

Bekijk branche

Smart Parking

Met online kennis maken wij parkeren eenvoudiger en efficiënter voor gebruikers en aanbieders.

Bekijk branche

Smart Mobility

Wij laten jouw gebruikers zien hoe zij kunnen reizen en hun reisoptie direct kunnen boeken en betalen.

Bekijk branche

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?