Ieder bedrijf moet slimmer gaan werken om voorbereid te zijn op de toekomst

Smart Industry

Bedrijven moeten slimmer worden in hun bedrijfsvoering, om daarmee de concurrentie voor te blijven. Het digitaliseren van apparaten, productiemiddelen en organisaties noemen we Smart Industry. Hierdoor ontstaan nieuwe manieren van produceren, nieuwe businessmodellen en nieuwe sectoren. Met name samenwerkingen tussen sectoren zijn kenmerkend voor Smart Industry.

Wij helpen bedrijven in hun aanpak om te digitaliseren. Onze kennis van ICT en inzichten uit verschillende branches helpen in het bepalen van een goede strategie. Wij vertalen de strategie ook naar resultaten, waarbij we samen bepalen welke tools of applicaties worden ingezet. Tools die al bestaan of applicaties die we samen ontwikkelen.

Efficiëntere marketing en sales

Marketing betekent je bedrijf in de etalage zetten. Je diensten en producten bekendmaken bij je doelgroepen en zorgen dat ze voor jou kiezen. Voor veel bedrijven betekent het een site bijhouden, bezoeken van beurzen en versturen van folders. Contacten leggen met mensen die potentieel jouw klant kunnen zijn.

Gericht je doelgroep bereiken

Niet schieten met hagel, maar gericht je doelgroep bereiken. Via online kanalen, maar ook via beurzen en bijeenkomsten. Bijhouden van je contacten en automatisch relevante content op het juiste moment bij hen krijgen. Dit heet Marketing Automation en wij helpen je daar bij.

Gebruikers optimaal bedienen

Je hebt klanten. Klanten hebben gebruikers. Deze gebruikers wil je optimaal bedienen met jouw product of dienst. Vaak helpt het dan als je het proces voor hen zo eenvoudig mogelijk maakt.

Automatiseren en vereenvoudigen van processen

De afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven in de Achterhoek mogen helpen met het automatiseren van processen voor hun klanten. Een app om direct een product te kunnen bestellen vanuit een winkel, een online dashboard voor het laten zien van gegevens uit een machine of een app om een product via bluetooth aan te kunnen sturen als gebruiker. We gaan graag met je in gesprek om ook jouw vraag om te zetten in een oplossing.

Werk leuker maken

Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Zorg dus dat zij hun werk leuk vinden, zodat zij elke dag meehelpen om een stukje beter te worden. Het ondersteunen van medewerkers met online oplossingen kan hierbij helpen.

Voorbeeld: De Geluksmeter

Zo hebben wij met een organisatie een app ontwikkeld, waarmee het geluk van hun medewerkers op regelmatige basis wordt gemeten, waardoor interventies kunnen worden gedaan. Voor een ander bedrijf ontwikkelden wij een app, waarmee de sales medewerkers waar ook ter wereld altijd de juiste informatie bij de hand hebben en eenvoudig klant gegevens kunnen ingeven. Wij laten je de voorbeelden graag zien.

Sparren over wat er bij jouw organisatie slimmer kan?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak

Smart Industry

Onze kennis van online en ervaring bij maakbedrijven helpt in het bepalen van een goede strategie.

Bekijk branche

Smart Parking

Met online kennis maken wij parkeren eenvoudiger en efficiënter voor gebruikers en aanbieders.

Bekijk branche

Smart Mobility

Wij laten jouw gebruikers zien hoe zij kunnen reizen en hun reisoptie direct kunnen boeken en betalen.

Bekijk branche

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?