Vacature Online Marketeer / SEO Specialist

3 juli 2017

Over BeSite

Bouwen aan online resultaat. Daar werken wij met plezier iedere dag aan. Met ruim 17 jaar ervaring en een team van online specialisten, kennen wij de kansen van internet en weten wij hoe je online succes kunt behalen. Wij helpen onze klanten met strategie, sites & shops, apps & applicaties en online marketing. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Aalten, waar we werken voor maakbedrijven in de Achterhoek en organisaties die bezig zijn met Smart Mobility en Smart Parking. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen, maar hebben ook een eigen portfolio van producten die wij met succes inzetten bij o.a. de Amsterdam ArenA, Eindhoven Airport en RAI Amsterdam.

Wij kennen een open werkcultuur, waarin de servicegraad naar klanten erg hoog ligt. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten te werken aan een relatie op lange termijn en investeren hier zelf ook in. Onze bedrijfscultuur staat bekend als eerlijk en vriendschappelijk, maar ook gericht op het behalen van resultaat.

Er is plek voor een SEO specialist

Om de groei van ons online marketing team door te kunnen zetten zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze Online Marketeer / SEO Specialist, die aan de slag wil voor mooie klanten en enthousiast wordt van het behalen van meetbaar online resultaat. Je hebt basiskennis van alle aspecten van online marketing, maar wordt binnen ons team de specialist op gebied van SEO. Daarnaast krijg je een belangrijke rol in het uitstippelen van de koers van online marketing voor onze klanten.

Wat mag jij gaan doen?

Als Online Marketeer krijg je een nieuwe, uitdagende rol in ons team met taken als:

  • Samen met het team en de klant bepalen wat de online strategie wordt en dit ook uitvoeren.
  • Sturen en bewaken van de SEO aanpak binnen ons team en hierin de kennis up-to-date houden.
  • Uitvoeren van voorkomende online marketing werkzaamheden, zoals onder meer zoekwoorden onderzoeken en het beheren van AdWords.

Wij zoeken iemand met minimaal 2 jaar ervaring in SEO werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Je salaris bepalen we samen op basis van je ervaring en inbreng van kennis en motivatie. Daarnaast kennen we een gezamenlijke pensioenregeling, waarbij we een flinke bijdrage doen in je premie. Je krijgt voldoende vakantiedagen en aangezien we met veel jonge vaders en moeders werken, zijn we flexibel in het afstemmen van de werkdagen en -tijden. Ook thuiswerken is mogelijk als de thuis situatie daar om vraagt. Je krijgt een Macbook tot je beschikking, zodat je snel en prettig kunt werken. Tussen de middag kun je mee eten met onze gezamenlijke lunch.

Wil je reageren?

Heb jij ervaring en wil je als Online Marketeer / SEO Specialist vanuit de Achterhoek werken aan online resultaat voor lokale en landelijke organisaties? Stuur een e-mail naar jurgen@besite.nl t.a.v. Jurgen Rutgers met je motivatie en CV.