Even voorstellen… Mieke!

18 november 2016

Wie is Mieke Naberink?mieke

Mijn naam is Mieke Naberink. Ik ben 19 jaar oud en woon in Vragender. Ik zit in het examenjaar van de opleiding marketing en communicatie. Naast mijn studie ben ik druk met de paardensport, waar ik erg actief in ben.

Wat heb je vóór BeSite allemaal gedaan?
Mijn vorige stage heb ik gelopen bij Reed Business Information in Doetinchem. Hier heb ik verschillende taken gehad op de redactie van de afdeling Food en Horeca.

Hoe ben je bij BeSite terecht gekomen en wat sprak je aan?

Voor mijn vervolgstudie ben ik op dit moment nog erg aan het oriënteren. De studie communicatie en multimedia design spreekt mij erg aan en daardoor ben ik gaan zoeken naar een stagebedrijf in deze branche en ben ik bij BeSite terecht gekomen.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Binnen BeSite ga ik voornamelijk bezig met de content en de social media van TripTicket. Daarnaast werk ik mijn examenopdrachten uit en help ik Femke en Dion.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Mijn eerste indruk over BeSite is erg positief. Het kantoor is overzichtelijk en luxe, de mensen erg leuk en de sfeer op het kantoor is super!! Ik heb er veel zin in om een leuke periode tegemoet te gaan en hier veel ervaring op te doen.