BeSite Nieuws

Op de hoogte blijven over alles wat er binnen BeSite plaatsvindt? Van nieuwe collega’s tot certificaten en beursbezoeken. Lees al het relevante BeSite Nieuws op onze nieuwsblog!

Gezocht: Ondernemende Marketing / Communicatie student die ons nieuwe concept voor evenementenvervoer helpt groeien!

23 november 2017

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO of HBO student met studierichting Marketing / Communicatie die TripTicket met ons wil laten groeien. Klinkt dat als jouw nieuwe stage?

Lees meer

Smart Industry studenten bezig met Cyber Security

30 oktober 2017

BeSite werkt aan de beveiliging van Smart Industry oplossingen en huidige projecten van klanten in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Lees meer

Vacature Product Owner

3 juli 2017

Wij zijn volop in ontwikkeling! Binnen onze organisatie is er nu plaats voor een ambitieuze en energieke Product Owner. Lees meer over onze organisatie en de vacature:

Lees meer

Top 5 online marketing blogs van de maand mei

22 juni 2017

Met ingang van deze maand maken wij maandelijks een overzicht met de leukste en meest opvallende blogs van de afgelopen maand. Lees hieronder meer:

Lees meer

Stageopdrachten Marketing, Communicatie en ICT 2017-2018

4 juni 2017

Volg je een HBO studie in de richting Marketing, Communicatie of ICT en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en innovatief bedrijf? Bekijk hieronder onze stage opdrachten voor aankomend jaar.

Lees meer

Stage opdrachten Informatica 2017-2018

4 juni 2017

Volg je een HBO op het gebied van Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en innovatief bedrijf? Bekijk hieronder onze stage opdrachten voor aankomend jaar.

Lees meer

Mobility Portal bijgedragen aan bereikbaarheid Toppers weekend

29 mei 2017

Tienduizenden bezoekers hebben afgelopen weekend de Mobility Portal gebruikt voor het vinden van hun optimale reis naar Amsterdam. Lees hieronder meer:

Lees meer
 • 24 mei 2017
 • Nieuws
 • besite

Een nieuwe uitdaging na ruim 9 jaar BeSite

24 mei 2017

Na ruim 9 jaar heeft Calvin besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten BeSite:

Lees meer

Meer B2B leads uit marketing en sales inspanningen?

19 april 2017

Wil je op een gestructureerde wijze meer leads binnenhalen voor je B2B organisatie? In deze blog staat in het kort beschreven hoe je meer uit jouw marketing en sales inspanningen kunt halen:

Lees meer
 • 18 april 2017
 • AdWords, Nieuws
 • besite

BeSite vergroot expertise op gebied van Google AdWords

18 april 2017

Dion Penterman en Wessel Arink hebben diverse Google-certificeringen behaald en daarmee de expertise van Google producten uitgebreid. Lees hieronder meer over de meerwaarde van Google-certificeringen voor ondernemers:

Lees meer

Gesloten tijdens Paasdagen

13 april 2017

Tijdens de Paasdagen zijn wij gesloten. Op dinsdag 18 april gaan wij weer aan de slag met het bouwen aan online resultaat voor onze klanten:

Lees meer

TrendTour Berlijn maart 2017

3 april 2017

Na een succesvolle eerste editie heeft recent de tweede editie van de TrendTour plaatsgevonden. Hieronder een verslag:

Lees meer

Weten welke leads je website bekijken?

20 maart 2017

Je sales traject effectiever inrichten? In deze blog vertellen we je meer over leadtracking. Dé manier om inzicht te krijgen in welke bedrijven jouw website bezoeken. Lees er alles over in deze blog:

Lees meer

900 scholieren ontdekken internet technologie op bètadag van het Innovatiefestival

18 maart 2017

Woensdag 15 maart waren wij aanwezig op de betadag in Innovatiecentrum ICER in Ulft om aankomende beta studenten te informeren over internet technologie. Lees hieronder meer over deze dag:

Lees meer

BeSite opent deuren voor Smart Industry tijdens InnovatieFestival

4 maart 2017

Wij gebruiken de mogelijkheden van internet technologie om een bijdrage te leveren aan Smart Industry in de regio. Op het InnovatieFestival vertellen we je hier graag meer over. Lees hieronder waar en wanneer je ons kunt vinden:

Lees meer

Terug van weggeweest… Maikel Straub!

16 februari 2017

Terug van weggeweest: Maikel Straub! Na het behalen van zijn Bachelor diploma voor de opleiding HBO Informatica treedt Maikel nu als developer bij ons in dienst. Lees hieronder zijn verhaal!

Lees meer

Even voorstellen.. Niels en Wessel!

8 februari 2017

Deze maand zijn Niels van Ree en Wessel Arink bij ons hun stageperiode begonnen. Lees hieronder meer over Niels en Wessel:

Lees meer

Informatica afstudeeropdracht: Bouw de optimale OTAP-straat!

2 januari 2017

Bij BeSite in Aalten hebben wij een uitdagende stage voor een ambiteuze Informatica student. Wil jij jezelf ontwikkelen in een gezellig en jong bedrijf? En kun jij ons verder helpen met het opzetten van een OTAP-straat? Lees dan verder!

Lees meer

BeSite wordt Project Partner van de Amsterdam Innovation Arena

19 december 2016

Na een samenwerking met de Amsterdam ArenA voor het Mobility Portal sinds 2015 zijn wij nu ook Project Partner van de Amsterdam Innovation Arena:

Lees meer

BeSite gesloten tussen Kerst en Oud en Nieuw

13 december 2016

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is ons kantoor gesloten:

Lees meer

Waarschuwing: aanbieders van te dure domeinnamen actief!

22 november 2016

Recent zijn wij benaderd door een partij die ons te duren domeinnamen aan heeft geboden. In dit nieuwsbericht leggen we je uit waarom je hier niet op in moet gaan.

Lees meer

Transelect wordt onderdeel van BeSite

21 november 2016

Transelect wordt onderdeel van BeSite. In dit bericht leggen we je uit waarom:

Lees meer

Even voorstellen… Mieke!

18 november 2016

Vorige week is Mieke bij ons aan de slag gegaan als stagiair van de opleiding Marketing & Communicatie van het Graafschap College. Meer weten over Mieke en haar rol binnen BeSite? Lees hieronder meer!

Lees meer

BeSite werkt efficiënter via Scrum methodiek

18 oktober 2016

Sinds enkele maanden hanteren wij de Scrum methodiek voor onze projecten. Benieuwd wat Scrum inhoudt en wat het betekent voor de projecten van onze klanten? Lees hieronder meer!

Lees meer

Eerste student in ICT HUB

10 oktober 2016

Recent is Chris Lam als eerste student via de ICT HUB aan de slag gegaan bij Dorset Green Machines. Lees hieronder meer over Chris en de ICT HUB:

Lees meer

Politiek Café Piment zet de Achterhoek politiek op de kaart

4 oktober 2016

Op 7 oktober 2016 vindt in Schouwburg Amphion Politiek Café Piment plaats. Wij zijn als sponsor aan dit evenement verbonden, omdat wij de Achterhoek ook in Den Haag op de kaart willen zetten:

Lees meer
 • 26 september 2016
 • Email marketing, Nieuws
 • Dion Penterman
 • dion@besite.nl

BeSite behaalt status van Mailchimp Expert!

26 september 2016

Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van Email marketing campagnes via de software van Mailchimp. Recent heeft ons dit de status van Mailchimp Expert opgeleverd. Benieuwd hoe dit tot stand is gekomen? Lees hieronder meer!

Lees meer

Even voorstellen… Pascalle, Remco en Recep!

1 september 2016

Wij hebben 3 nieuwe collega's! Maak in dit nieuwsbericht kennis met Recep Kaya, Pascalle ten Hoopen en Remco Radstaak.

Lees meer

2e TrendTour naar Berlijn

31 augustus 2016

Na een succesvolle eerste editie gaan wij in samenwerking met het Achterhoek Centrum Technologie een tweede TrendTour naar Berlijn organiseren voor jonge, Achterhoekse entrepreneurs en intrapreneurs. Lees hier meer over de tour en meld je aan!

Lees meer

Op reis naar Silicon Valley

26 juni 2016

Een trip met 20 Achterhoekse ondernemers langs startups die allemaal de wereld willen veroveren. Van 3D printen, tot Internet of Things en data analyse. In een gebied dat bekend staat om namen als Apple en Google.

Lees meer

TrendTour Berlijn voor (online) inspiratie

31 mei 2016

In samenwerking met het Achterhoek Centrum Technologie hebben wij een TrendTour georganiseerd in Berlijn voor 10 Achterhoekse bedrijfsopvolgers. In deze blog een verslag van de TrendTour!

Lees meer

Artikel Kijk op Oost Nederland: Innovatie maakbedrijven door internet

17 mei 2016

‘Online business is veel meer dan even je website vernieuwen. Het draait om klantgericht ondernemen. Klanten eisen snelle en efficiënte oplossingen, snelle levertijden en producten of diensten met een toegevoegde waarde'

Lees meer

Bereikbaarheid tijdens Paasdagen

24 maart 2016

Tijdens de Paasdagen werken wij met aangepaste openingstijden:

Lees meer

BeSite aanwezig op Techniekdag Achterhoek

16 maart 2016

Aanstaande zaterdag 19 maart zijn wij met BeSite aanwezig op de Techniekdag Achterhoek. De Techniekdag Achterhoek is een initiatief van VNO-NCW de Achterhoek en het Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt de Achterhoek.

Lees meer
 • 22 december 2015
 • Nieuws
 • besite

Nieuwe website live!

22 december 2015

Naast alle lopende projecten zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met het vernieuwen van onze eigen website. Een nieuwe uitstraling en uitgebreidere functionaliteiten om ons bedrijf beter te presenteren.

Lees meer

Fijne feestdagen!

17 december 2015

Wij wensen je prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2016! Ook tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij dit jaar gewoon bereikbaar en werken we hard aan de vele projecten.

Lees meer

Opdracht voor student: ontwikkeling product configurator

15 december 2015

Lijkt het jouw gaaf om een product configurator te maken in een innovatieve, technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Opdracht voor student: bouw Factory Cloud Dashboard

14 december 2015

Volg je de opleiding (Technische) Informatica en/of Multimedia Design en ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een mooi bedrijf in de regio Achterhoek? Lees dan verder!

Lees meer

Promotie van de Slag om Grolle 2015

14 december 2015

Voor het evenment 'De Slag om Grolle 2015' in Groenlo hebben wij een website, liveblog en app ontworpen. Geheel in de stijl van het jaar 1627. In deze blog meer informatie en beelden.

Lees meer
 • 15 april 2015
 • Nieuws
 • besite

Nieuwe locatie: ’t Boske 10 in Aalten

15 april 2015

Wij gaan verhuizen! Per 1 mei zijn wij te vinden op 't Boske 10 in Aalten.

Lees meer

Augmented Reality, de toekomst voor bedrijfspromotie?

14 februari 2014

De ontwikkelingen rondom Augmented Reality gaan erg snel. Benieuwd hoe Augmented Reality nu al wordt toegepast? Lees deze blog van Jurgen Rutgers!

Lees meer

Onbewust gedrag beïnvloeden

14 november 2013

Gedrag is op vele manieren te beïnvloeden en te meten. In veel gevallen een kans die door ondernemers nog niet wordt benut. Wil jij hier meer over weten?

Lees meer

Generatie X, Y, Z

14 december 2011

Hoe moet jij als ondernemer omgaan met (jonge) mensen uit generatie X, Y en Z? De generaties die opgroeien met internet en sociale media. Jurgen Rutgers vertelt er alles over.

Lees meer

Information overkill, hoe ga je er mee om?

14 september 2011

Informatie komt vandaag de dag in grote aantallen tegelijk op je af. Dit wordt 'information overload' of 'information overkill' genoemd. Hoe ga je hier mee om en houd je het overzicht?

Lees meer